Alles Over

HOEVEFEEST


Hoevefeest? Hoera, het is weer lente!

Zoals elk jaar trapt de Koninklijke fanfare St. Caecilia te  Hulsberg het feestseizoen weer af met het Hoevefeest! Zodra je deze aankondigingsborden weer langs de weg ziet staan, weet je dat de winter weer voorbij is en dat we een zonnige periode tegemoet gaan en de feesttenten weer hier en daar oprijzen.

Zoals het woord al zegt, is het Hoevefeest ontstaan in een hoeve. De voormalige hoeve aan de Klimmenerweg heeft inmiddels al jaren de functie van camping ’t Hemelke. Het feestweekend vindt plaats in een loods van de camping, dat voor deze gelegenheid omgetoverd wordt tot een heuse feestzaal waar het aangenaam toeven is.

Hoevefeest 2018 van 6 t/m 8 april!

Het Hoevefeest wordt op vrijdag 6 april geopend met Anderkovver. We kunnen wel zeggen dat zij de huisband zijn voor de aftrap van dit jaarlijks terugkerend evenement. Gezelligheid met een vleugje humor en met professionele muzikanten die het beste van zich laten horen.

Zaterdag 7 april gaan we een muzikaal avontuur aan met PROOST! Zij nemen je mee in een knallend en energieke show waarin meer dan 120 super hits verweven zijn in de vetste medleys, CO2, confetti en vlammen die om je oren vliegen! Zij staan er klaar voor om met jou een uitzinnige avond te beleven en samen met hun uit je dak te gaan. PROOST! IS IN THE HOUSE!!!

Zondag 8 april is het tijd voor het serieuze werk. Vanaf 15:00 uur tot ongeveer 22:00 uur zullen vooral Mariniers concerten gaan geven. En onder “Mariniers” bedoelen wij (ex)muzikanten van de officiële en enige Marinierskapel die Nederland heeft. Menig muzikant dirigeert inmiddels ook bij enkele Limburgse korpsen. Wij als Koninklijke Fanfare St. Caecilia zijn trots op één van deze dirigenten, namelijk: Renato Meli. Met dit initiatief gaat hij met zijn (ex)collega’s ons een bijzondere zondag bezorgen. Wat wij kunnen verwachten is natuurlijk een behoorlijk staaltje muzikaal genot, waar je als toehoorder bij wilt zijn!

Laat dit eerste feestweekend van het seizoen niet aan jou voorbij gaan en kom gezellig een avondje genieten. De fanfare heet je van harte welkom!

Tijdschema Concerten

15:00 uur:
Koninklijke Fanfare St. Caecilia Hulsberg
O.l.v. Renato Meli

16:00 uur:
Harmonie Sainte Marie Gracht Kerkrade
O.l.v. Marcel Jungen

17:00 uur:
Philharmonie Maasniel
O.l.v. Sander Simons

18:00 uur:
Harmonie Sint Joseph Grubbenvorst
O.l.v. Wout Claessens

19:00 uur:
Fanfare Sint Caecilia Guttecoven
O.l.v. Richard Dols

20:00 uur:
Fanfare Berg en Dal Slenaken
O.l.v. Marcel Jungen

21:00 uur:
Combinatie van 2 Fanfares:
Kunst en Vriendschap Partij Wittem
St. Cornelius Schin op Geul
O.l.v. Paul Oligschläger