Hoevefeest 2019 van 5 t/m 7 april!

We trappen deze keer het weekend af met de mannen van FEESTNATION, Gekkenhuys en het dj team van Café ’t Hoekje een recept voor een knallende avond. Dit wil je niet missen🎉!
Tickets zijn beschikbaar bij Albert Heijn Hulsberg en Café/Feestzaal Op de Trepkes.
Voorverkoop: €8,-
Kassa: €10,-

Zaterdag gaan we vol gas door met Blizzert! Deze toppers zetten de boel gegarandeerd op hun kop🙃. Kortom: draag een helm want het dak gaat eraf🎉!
Kaarten zijn beschikbaar bij Albert Heijn Hulsberg en Café/Feestzaal Op de Trepkes
Voorverkoop: €8,-
Kassa: €10,-

We sluiten het weekend als vanouds af met concerten van verschillende verenigingen die hier een muzikale middag komen bezorgen🎶. Dit jaar komen Fanfare St. Clemens Arensgenhout, Koninklijke Fanfare Concordia Ulestraten, Fanfare St. Caecilia Guttecoven, Fanfare St.Cecilia Ubachsberg en Brassband Limburg!

De toegang is deze dag vrij!

Hoevefeest? Hoera, het is weer lente!

Zoals elk jaar trapt de Koninklijke fanfare St. Caecilia te  Hulsberg het feestseizoen weer af met het Hoevefeest! Zodra je deze aankondigingsborden weer langs de weg ziet staan, weet je dat de winter weer voorbij is en dat we een zonnige periode tegemoet gaan en de feesttenten weer hier en daar oprijzen.

Zoals het woord al zegt, is het Hoevefeest ontstaan in een hoeve. De voormalige hoeve aan de Klimmenerweg heeft inmiddels al jaren de functie van camping ’t Hemelke. Het feestweekend vindt plaats in een loods van de camping, dat voor deze gelegenheid omgetoverd wordt tot een heuse feestzaal waar het aangenaam toeven is.