Alles Over

HOEVEFEEST


Hoevefeest? Hoera, het is weer lente!

Zoals elk jaar trapt de Koninklijke fanfare St. Caecilia te  Hulsberg het feestseizoen weer af met het Hoevefeest! Zodra je deze aankondigingsborden weer langs de weg ziet staan, weet je dat de winter weer voorbij is en dat we een zonnige periode tegemoet gaan en de feesttenten weer hier en daar oprijzen.

Zoals het woord al zegt, is het Hoevefeest ontstaan in een hoeve. De voormalige hoeve aan de Klimmenerweg heeft inmiddels al jaren de functie van camping ’t Hemelke. Het feestweekend vindt plaats in een loods van de camping, dat voor deze gelegenheid omgetoverd wordt tot een heuse feestzaal waar het aangenaam toeven is.

Het Hoevefeest wordt op vrijdag 7 april geopend met Anderkovver. We kunnen wel zeggen dat zij de huisband zijn voor de aftrap van dit jaarlijks terugkerend evenement. Gezelligheid met een vleugje humor en met professionele muzikanten die het beste van zich laten horen.

Zaterdag 8 april is het tijd voor Tonca. Deze band noemt zich ook de “Feestband van het Zuiden” maar treedt inmiddels ook op buiten de provinciale grenzen. En een feestband dat zijn ze inderdaad. Binnen no time zetten ze de hele zaal op z’n kop.

Zondagmiddag is het tijd voor het serieuze werk. Vanaf 15:00 uur zullen een viertal orkesten een concert geven. Aansluitend zal Sumavanka het feestweekend afsluiten. Sumavanka bestaat uit leden van de Koninklijke fanfare St. Caecilia die allen van Oostenrijkse/Bohmischer muziek houden en dit graag aan u willen laten horen.

Laat dit eerste feestweekend van het seizoen niet aan jou voorbij gaan en kom gezellig een avondje genieten. De fanfare heet je van harte welkom:

Hoevefeest 2017 van 7 t/m 9 april!

Winactie via Facebook!

Deel, Like & Win entreekaarten
Vrijdag Anderkovver € 5,- vv
Zaterdag Tonca € 5,- vv

De voorverkoop is gestart!

Haal je kaarten bij Café op de Trepkes, Camping ’t Hemelke of bij Albert Heijn Scheepers in Hulsberg.

Like en deel dit bericht. Onder alle “likers” en “delers” geven wij 5x 4 kaarten gratis weg.

Actievoorwaarden en spelregels

 1. Winacties worden uitgeschreven door de Koninklijke fanfare St. Caecilia Hulsberg. Op winacties zijn deze actievoorwaarden van toepassing.
 2. Deelname aan acties is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je voldoet aan het gevraagde. Vanaf dat moment maak je kans om te winnen.
 3. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie.
 4. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag of winactie.
 5. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven
 6. De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de winactie.
 7. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.
 8. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
 9. Winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van een actie persoonlijk geïnformeerd via het e-mailadres waarmee aan de actie is deelgenomen.
 10. De Koninklijke fanfare St. Caecilia Hulsberg kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
 11. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.
 12. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 13. De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden gebruikt door de Koninklijke fanfare St. Caecilia Hulsberg voor de winactie en worden niet verstrekt aan derden.
 14. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door de Koninklijke fanfare St. Caecilia Hulsberg.
 15. De Koninklijke fanfare St. Caecilia Hulsberg handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.
 16. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
 17. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
 18. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met de Koninklijke fanfare St. Caecilia Hulsberg via e-mail:
  secretaris@caeciliahulsberg.nl. Je ontvangt binnen 7 kalenderdagen na ontvangst via e-mail een reactie.

 

Doe mee en ga naar de facebookpagina: